Ο Ελληνας τεχνικός ταξίδεψε στην Πόλη, όπου βρίσκεται η αποστολή της Μακάμπι για το ματς με την Εφές και φωτογραφήθηκε με τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας του Τελ Αβίβ.
Στο πλευρό του ιστορικού ηγέτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, φωτογραφήθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αντικατέστησε τον Νέβεν Σπάχια και ανέλαβε το δύσκολο έργο να επαναφέρει την ισραηλίτικη ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.
Ο Ελληνας τεχνικός την Κυριακή ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, όπου βρίσκεται η αποστολή της Μακάμπι για τον αγώνα της Ευρωλίγκας με την Εφές (20/11) και φωτογραφήθηκε με τον Μιζράχι, με τους Ισραηλινούς να ανεβάζουν στα social media της ομάδας τη σχετική φωτογραφία.
Ο 51χρονος κόουτς μάλιστα φόρεσε για πρώτη φορά τα χρώματα της «ομάδας του λαού», η οποία πλέον μπαίνει σε μια νέα εποχή. Ο Σφαιρόπουλος σηκώνει αμέσως μανίκια και θα δουλέψει σκληρά, για να βελτιωθεί η εικόνα της Μακάμπι και να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.