Ο Φεντερίκο Κιέζα, πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την Φιορεντίνα, έχοντας αγωνιστεί ως βασικός σε όλους τους μέχρι στιγμής αγώνες του πρωταθλήματος, ενώ μετράει 2 γκολ και 5 ασίστ.
Για τον 21χρονο επιθετικό, ενδιαφέρον έχουν δείξει κατά το παρελθόν οι Γιουβέντους, Ίντερ και Νάπολι, με τις Λίβερπουλ και Τσέλσι να είναι οι τελευταίες χρονικά, που εξετάζουν την περίπτωση του, σύμφωνα με την «Tuttosport».
Η Φιορεντίνα κοστολογεί τον παίκτη με πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τονίζει πως ο Κιέζα δεν πωλείται τον Ιανουάριο.
Στο Χίνσολ της Ουαλίας θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της IFAB με θέματα που θα μπορούσαν να φέρουν τεράστιες αλλαγές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον ακούγεται όλο και πιο έντονα για άλλες ομάδες της Euroleague, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός – Τι ισχύει με το συμβόλαιο του στην Παρί.
Πότε είναι προγραμματισμένα τα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με τη Χάποελ – Ανοικτή η έδρα διεξαγωγής μετά τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.