Εθνική: Κλήθηκε ο Ρισβάνης αντί του Μανωλά
Ο Σπύρος Ρισβάνης του Ατρόμητου κλήθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη για να αντικαταστήσει τον τραυματία Κώστα Μανωλά στην αποστολή της Εθνικής εν όψει του αγώνα με την Εσθονία (18/11, 21:45, ΟΑΚΑ)
Ο Κώστας Μανωλάς υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αναμέτρηση της Εθνικής με τη Φινλανδία και τέθηκε νοκ άουτ από το ματς της Κυριακής (18/11, 21.45, ΟΑΚΑ) με την Εσθονία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Nations League.
Έτσι, ο Άγγελος Αναστασιάδης πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει τον αμυντικό της Ρόμα με τον Σπύρο Ρισβάνη, τον οποίο και κάλεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/11) για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Γαλανόλευκης.
Ο 24χρονος στόπερ του Ατρόμητου έχει μία συμμετοχή στο ενεργητικό του στην Εθνική ανδρών. Είχε αγωνιστεί ως βασικός στη φιλική ήττα του περασμένου Μαΐου από τη Σαουδική Αραβία (2-0) στη Σεβίλη.
- Επιστροφή-θρίλερ για τον Σιδηρόπουλο και τη διαιτητική ομάδα του από το Ριάντ
- Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Γιούρι Ζντοβτς, φημολογία για Τρινκιέρι
- Euroleague: «Αναβάλλονται οι αγώνες Μακάμπι – Χάποελ και Παρτιζάν – Ντουμπάι BC»
- Τα μπόνους στο συμβόλαιο του Γιόβερ, για τα γκολ της Άρσεναλ από στατικές φάσεις
- Επεισόδιο του Γεωργούντζου με τον Σούλη Παπαδόπουλο μετά το Καλαμάτα-Μαρκό (vid)
- Σα να παίζουν απο την αρχή…
- Ο Στέντμον Λέμον του Πανιωνίου είναι αποκλεισμένος στο Ντουμπάι
- Τέλος από τον Αστέρα Τρίπολης ο Ράσταβατς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442