Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για τους εκδρομείς
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν πως στη Βουδαπέστη έχουν ταξιδέψει φίλαθλοι της ομάδας που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για το ματς με τη Βίντι (19:55, Cosmote Sport 2) και συστήνουν προσοχή
Δεν απασχολεί μόνο το αγωνιστικό κομμάτι τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πριν από τη σέντρα στο εκτός έδρας ματς με τη Βίντι (19:55, Cosmote Sport 2).
Στη Βουδαπέστη έχουν ταξιδέψει αρκετοί εκδρομείς του Δικεφάλου οι οποίοι δεν έχουν στα χέρια τους εισιτήρια του αγώνα.
Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, εδώ και δέκα μέρες τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βίντι στη Groupama Arena έχουν εξαντληθεί, ενώ δεν περισσεύουν ούτε από τους Ούγγρους, αφού το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.
Στον Δικέφαλο συνιστούν απόλυτη προσοχή ενόψει της αναμέτρησης, καθώς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά και η αστυνομία, αλλά και ο απεσταλμένος της UEFA, προειδοποίησε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μπει στο γήπεδο χωρίς να έχει το δικό του ονομαστικό εισιτήριο. Επίσης, δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αλλαγή στοιχείων.
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- LIVE: Ιταλία – Ελλάδα
- Η Ρεάλ θέλει τον Ολίσε και προσφέρει αστρονομικό ποσό στη Μπάγερν για να τον αποκτήσει
- Καρέτσας και Τζόλης μεταξύ των ακριβότερων παικτών σε Ολλανδία και Βέλγιο
- Euroleague και NBA εξετάζουν το ενδεχόμενο κοινής λίγκας
- Το όνομα του Άρη ακούστηκε στο Χιούστον του Τέξας (pic)
- Το γήπεδο της Ντιναμό Βουκουρεστίου θα πάρει το όνομα του Μιρτσέα Λουτσέσκου (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442