Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατώτερη των περιστάσεων

Κατώτερη των περιστάσεων

Η ΑΕΚ κατέγραψε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Οι Κιτρινόμαυροι ήταν άνευροι, χωρίς πλάνο και κυρίως, χωρίς καθαρό μυαλό

Το απογοητευτικό για την ΑΕΚ δεν είναι το ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, αλλά το ότι δεν προσπάθησε καν για να το πετύχει. Η Ένωση παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, υστέρησε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και αυτό το 0-0 την αφήνει μάλλον ικανοποιημένη στο φινάλε.

Η ΑΕΚ κατέγραψε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Οι Κιτρινόμαυροι ήταν άνευροι, χωρίς πλάνο και κυρίως, χωρίς καθαρό μυαλό. Μια ομάδα που έμοιαζε να πιστεύει πως θα πάρει τη νίκη, χωρίς καν να χρειαστεί να προσπαθήσει.

Τακτικά ο Δικέφαλος φάνηκε να μην έχει υπολογίσει σωστά τον αντίπαλό του, που χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία έφερε το ματς στα μέτρα του. Κι αν ήταν πιο έμπειρος ή το πίστευε παραπάνω, θα έπαιρνε και τη νίκη.

Από την άλλη η ΑΕΚ, με γεμάτο πια το ρόστερ της και μοναδική απουσία τον Μπακασέτα, αδυνατούσε όχι μόνο να κάνει τελική, αλλά να κυκλοφορήσει με αξιώσεις την μπάλα.

Ο Δικέφαλος από ένα σημείο και μετά προσπαθούσε να δημιουργήσει μονάχα μέσω κάποιων ατομικών προσπαθειών. Χωρίς φυσικά αποτέλεσμα, αφού το νεανικό και καλοδουλεμένο σύνολο των «πράσινων» είχε απαντήσεις απέναντι σε αυτό το πλάνο. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν αυτό το 0-0 να δείχνει μάλλον κολακευτικό για την ΑΕΚ, που έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, από αυτές που δεν την παίρνει να χάνει έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα.

Η ευκαιρία να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή χάθηκε για την Ένωση και πλέον… περιμένει την επόμενη. Παρότι γνωρίζει πια αν την αφήσει εκ νέου να περάσει ανεκμετάλλευτη, τα περιθώρια θα στενέψουν επικίνδυνα. Όσο δρόμο κι αν έχει ακόμα το πρωτάθλημα.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024