Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να αποχωρήσει από τους κόκκινους διαβόλους. Βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του η ομάδα του Μουρίνιο
Δυσάρεστα νέα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον Νταβίντ Ντε Χέα, έως το καλοκαίρι του 2022, με βελτιωμένες αποδοχές, αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση.
Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun, ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας συνεχίζει να αρνείται στην ανανέωση της συνεργασίας του με την αγγλική ομάδα, προκαλώντας έντονη δυσαρέσκεια στη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων». Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Γιουνάιτεντ έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του τερματοφύλακα της Μπράιτον, Ματ Ράιαν.
Ο Ντε Χέα έχει συμβόλαιό έως το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του διεθνή άσου, ο οποίος, όμως, δεν έχει απαντήσει ακόμη, μολονότι θα υπάρχει αύξηση στις ετήσιες απολαβές του στις 375 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, έναντι 210 χιλιάδων, που λαμβάνει με το τωρινό συμβόλαιο.
Όσον αφορά τον Ράιαν, είναι 26 ετών και κατάγεται από την Αυστραλία. Έχει συμμετοχές στην La Liga με τη Βαλένθια και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.