Έγραψε ιστορία ο Τόμιτς στην Euroleague
Ο Άντε Τόμιτς έφτασε τα 950 εύστοχα δίποντα στην Ευρωλίγκα και έγινε και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας της διοργάνωσης
Την αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ θα θυμάται για πολύ καιρό ο Άντε Τόμιτς, καθώς ο Κροάτης σέντερ της Μπαρτσελόνα αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση με τα πιο πολλά εύστοχα δίποντα στην ιστορία της Ευρωλίγκας.
Ο παίκτης των «μπλαουγκράνα» με το τέταρτο δίποντο που σημείωσε στον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Νέβεν Σπάχια έφτασε τα 950 στην διοργάνωση, ξεπερνώντας τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε, Μάικ Μπατίστ, ο οποίος έχει σταματήσει στα 949.
Τρίτος είναι ο Φελίπε Ρέγιες με 937 σουτ, ενώ μέσα στους δέκα πρώτους, υπάρχουν και δυο παίκτες του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Πρίντεζη να είναι 5ος στην σχετική λίστα με 863 δίποντα, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης να είναι 10ος με 760.
History for Ante Tomic 👏 pic.twitter.com/1LBSOUjwqN
— EuroLeague (@EuroLeague) November 1, 2018
- O Ομπράντοβιτς για το πότε θα επιστρέψει στους πάγκους – Τι είπε για τον Παναθηναϊκό
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Ίντερ – Ρόμα 5-2: Μεγάλη νίκη τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Μεντιλίμπαρ: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος – Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη»
- Όλα τα γκολ από την πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League (vid)
- Νίκολιτς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι – Έχουμε προβάδισμα αλλά δεν είναι μεγάλο»
- Η βαθμολογία της Super League μετά την 1η αγωνιστική των playoffs (pic)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-1: Η Κυριακή της ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442