Στο clasico με την Μπαρτσελόνα, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος έφτασε τις 577 συμμετοχές με την φανέλα της «Βασίλισσας» και αναρριχήθηκε στην 7η θέση της σχετική λίστας «πιάνοντας» τον Καμάτσο.
Ο Ράμος βρίσκεται για 14η χρονιά στην Μαδρίτη έχοντας κατακτήσει 19 τίτλους: 4 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 πρωταθλήματα ισπανίας, 2 Κύπελλα και 3 Ισπανικά Σούπερ Καπ.
Σε αυτή τη διαδρομή έχει σκοράρει 76 φορές. Παρ’ ότι μάλιστα είναι αμυντικός βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα κάθε χρόνο και ήδη στην τρέχουσα περίοδο μετράει τρία τέρματα.
Ο Καμάτσο από την άλλη έπαιξε στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 1973 έως το 1989. Οι Ιέρο και Γκέντο, που έπαιξαν σε 601 ματς είναι οι επόμενοι σε συμμετοχές που «κυνηγά» να ξεπεράσει ο Ράμος. Οι τρεις πρώτοι στη λίστα είναι οι Ραούλ (741 ματς), Κασίγιας (725) και Σαντσίς (710).
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.