Η βολίδα του 20χρονου, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, χάρισε στον Παναθηναϊκό το 7ο σερί θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα, τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο αυτή τη φορά (1-0). Οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Δώνη που έχουν κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να παραμιλά με τα κατορθώματά τους και την εντυπωσιακή τους εκκίνηση στο πρωτάθλημα, αποπνέουν όρεξη και υγεία» και κατακτούν πολλές κορυφές!
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στον Μάριο Ηλιόπουλο και αποκάλυψε όσα έγιναν στο… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών στην Πορτογαλία. Ολλανδία – Ιταλία το άλλο ματς της τετράδας.
Αυτές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, λίγο μετά το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και τον προπηλακισμό του διαιτητή Ντάνι Μάκελι, στο φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.