Μετά την ήττα του Ολυμπιακού, μόνο τρεις είναι οι ομάδες που συνεχίζουν αήττητες μετά την 3η αγωνιστική της Euroleague. Χωρίς νίκη ακόμη η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα
Ολοκληρώθηκε και η 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. Πλέον, μετά την ήττα του Ολυμπιακού με το βαρύ 99-75 από την Αρμάνι Μιλάνο, μόνο τρεις ομάδες διατήρησαν το αήττητο: Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε.
Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε νικήσει την Πέμπτη τη Νταρουσάφακα, ενώ απόψε Παρασκευή (19/10) η βασίλισσα επικράτησε με 97-79 της Μπασκόνια στη Μαδρίτη, ενώ η Φενέρμπαχτσε πέρασε με 82-75 από το Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις.
Οσον αφορά το ματς του ΣΕΦ, μετά το διπλό των Μιλανέζων, το συγκρότημα του Σιμόνε Πιανιτζάνι βελτίωσε το ρεκόρ του στο 2-1, και έπιασε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που έχουν τον ίδιο απολογισμό.
Τέλος ήττα με οδυνηρό τρόπο γνώρισε η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς είδε την Εφές να την κερδίζει με 85-84 μέσα στη Ρωσία με buzzer beater!. Ετσι μόνο η ομάδα του έλληνα τεχνικού και η πρωτάρα Μπουντούτσνοστ δεν έχουν γευθεί ακόμη τη χαρά της νίκης, αριθμώντας τρεις ήττες.
Αντιθέτως η Εφές πήγε στο 2-1 και δείχνει ότι αφήνει πίσω της την περσινή εφιαλτική χρονιά που τη βρήκε στον «πάτο» της βαθμολογίας.
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.
Η Μπάγερν φέτος είναι «οδοστρωτήρας», η Ρεάλ όμως παρά την προβληματική σεζόν που διανύει έχει τον τρόπο απέναντι στους Βαυαρούς. Φαντάζει δύσκολο να το κάνει και φέτος αλλά είναι… η Ρεάλ