Με απόφαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανου Ζαρκαντζία, προγραμματίστηκε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων Άρη και ΠΑΟΚ για αύριο στις 10 το πρωί. Η απόφαση, που κοινοποιήθηκε και στις δύο ΠΑΕ, λήφθηκε λόγω της διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (21/10).
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει χαρακτηρισθεί από την αστυνομία, αλλά και τη Λίγκα, ματς υψηλής επικινδυνότητας και ως εκ τούτου η εισαγγελία Θεσσαλονίκης θέλει να πάρει τα μέτρα της. Το παρών σε αυτή θα δώσουν, εκπρόσωποι των δύο ομάδων, αλλά και οι υπεύθυνοι ασφαλείας κίτρινων και δικέφαλου του Βορρά.






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442