Σαν να υπάρχει ένα μαγικό χέρι πάνω από το κεφάλι του και να προκαλεί την «σωστή» επόμενη κίνηση. Στο draft του 2013, τον προσπέρασαν οργανισμοί όπως οι Σέλτικς (13) για να καταλήξει στον εκπρόσωπο της μικρής αγοράς του Ουισκόνσιν, που έψαχνε απεγνωσμένα έναν «ήρωα» που μόνο από τη λοταρία θα μπορούσε να προκύψει.
Έπειτα το δώρο Θεού που λέγονταν προπονητής Τζέισον Κιντ. Όχι για τις «ιδέες» του γύρω από το παιχνίδι, αλλά γιατί ακόμη και με τη γραβάτα ο «J-Kidd» ήταν πάντα ο play-maker που μπορούσε να δει από γωνίες που άλλοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη τους. Ο Giannis με τη μπάλα στα χέρια. Μια αράχνη που απλά χρειάζονταν isolation. Τα υπόλοιπα θα τα έβρισκε ο ίδιος.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Έλιωσε η καραμέλα της αξιοκρατίας με τον Λανουά στην ΚΕΔ, καθώς οι διαιτητές βλέπουν ότι δεν υπάρχει λόγος να προπονούνται, όπως αποδείχθηκε στα αγωνιστικά τεστ της Super League 2
Ρεάλ Μαδρίτης και Dubai B.C. έκλεισαν την 28η αγωνιστική της Euroleague με διπλό, η μία στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν και η άλλη στο Μιλάνο με την Αρμάνι