Με σχηματισμό 4-3-3 θα παρατάξει την ομάδα του ο Αλεξέι Μπάγκα που θα αποφασίσει λίγες ώρες πριν τη σέντρα με τον ΠΑΟΚ ποιος από τους Σίγκνεβιτς ή Τουόμινεν θα αγωνιστούν στην κορυφή της επίθεσης
Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αύριο (4/11) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο προπονητής των Λευκορώσων Αλεξέι Μπάγκα προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3 έχοντας κάτω από την εστία τον Σχερμπίτσκι.
Στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, θα αγωνιστούν, οι Ρίος, Πολιάκοφ, Φιλιπένκο και Βολόντκο και στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Μπάγκα, Γιαμπλόνσκι και Ντραγκούν. Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Ίβανιτς και Στάσεβιτς, με έναν εκ των Σίγκνεβιτς – Τουόμινεν στην κορυφή.
Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στην «Αστάνα Αρένα» εκεί όπου την Τρίτη (9/12, 17:30) θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ – Δείτε εικόνες από τις… δοκιμές του αγωνιστικού χώρου.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έμεινε εκτός αποστολής της Λίβερπουλ για το παιχνίδι με την Ίντερ για το Champions League, έπειτα από κοινή απόφαση της διοίκησης και του Άρνε Σλοτ.