Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρέθεσε δείπνο στις ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (Χίμκι, Μακάμπι, Φενέρ) και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στο gala έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου.
Ετσι λοιπόν μετά από πολλούς μήνες κι ενώ είχαν συμβεί διάφορα ανάμεσά τους, βρέθηκαν και μίλησαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων ήταν και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου, ενώ είχε εγκάρδια συνομιλία για αρκετή ώρα με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας. Αλλωστε ο Τζόρντι Μπερτομέου θα είναι αύριο παρών στο τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Ο Αργεντίνος μέσος είναι μεγάλος πρωταγωνιστής στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού τα δυόμισι τελευταία χρόνια και η ατάκα του Μέντι τα λέει όλα
Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τη συνέχεια του Champions League και με μια ανάρτηση στα social media, ευχαρίστησε τον κόσμο του που βρέθηκε στο Άμστερνταμ.