Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μιλαν Τόμιτς ο Στράτος Περπέρογλου μετά την κατάκτηση του Αδριατικού σούπερ καπ απέναντι στη Μπουντούτσνοστ.
Ο 33χρονος μίλησε για τη συνύπαρξη του με τον Σέρβο στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για τους στόχους της ομάδας με το νέο τεχνικό στο «τιμόνι» της.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ:
«Κάναμε καλή αρχή στη σεζόν, καθώς και στα τρία παιχνίδια του Σούπερ Καπ παίξαμε όπως θέλαμε, με μεγάλη ένταση. Αλλά, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και ακόμη προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας. Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και απλά πρέπει να δουλέψουμε για να έρθει η βελτίωση».
Για τον Μίλαν Τόμιτς τόνισε: «Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία στο παρελθόν. Ο Μίλαν καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι και έχει την προοπτική να γίνει ένας εξαιρετικός προπονητής. Ωστόσο, αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα για εκείνον και όλοι μας θα πρέπει να τον βοηθήσουμε για να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ για την 25η αγωνιστική της Premier League.
Την Κυριακή, συμπληρώνονται 45 χρόνια από την αποφράδα 8η Φεβρουαρίου 1981 και την τραγωδία της Θύρας 7, όπου έχασαν τη ζωή τους 21 φίλαθλοι και ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη τους στο ετήσιο μνημόσυνο.