Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας τον Άγιαξ στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε την χρησιμοποίηση του Τσόσιτς στο βασικό σχήμα της ομάδας του.
Η εντεκάδα της ΑΕΚ είναι με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Χουλτ αριστερό μπακ, τους Λαμπρόπουλο και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας, τον Τσόσιτς κόφτη μπροστά τους, τον Σιμόες με τον Γαλανόπουλο αμυντικά χαφ, τον Μάνταλο αριστερά, τον Κλωναρίδη δεξιά και τον Πόνσε επιθετικό σε σχηματισμό 4-1-4-1.
Bέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη διάταξη που έδωσε η ΑΕΚ, ο Τσόσιτς είναι δεξί μπακ, με τον Μπακάκη μπροστά του και τον Κλωναρίδη σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Πόνσε.
Σε ότι αφορά την εντεκάδα του Άγιαξ, οι γηπεδούχοι θ’ αγωνιστούν με τους Ονανά, Μαζραουί, Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Ταλιαφίκο, Σένε, Άιτινχ, Νέρες, Ζιγές, Τάντιτς, Χούντελααρ.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia