Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για την ΑΕΚ… Η επιστροφή του Κινγκσλέι Κομάν στην αγωνιστική δράση θα καθυστερήσει, οπότε ο ταχύτατος Γάλλος δεν θα συμμετάσχει στα παιχνίδια της Μπάγερν με την Ένωση στο Champions League.
Ο 22χρονος εξτρέμ είχε τραυματιστεί στις 24 Αυγούστου στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα (με αντίπαλο τη Χοφενχάιμ) και η πρώτη εκτίμηση ανέφερε ότι θα επανέλθει στις επάλξεις σε 2 με 3 μήνες.
Οι τελευταίες εξετάσεις όμως έδειξαν ότι δεν έχει ξεπεράσει τη ρήξη συνδέσμου στον αριστερό του αστράγαλο και δεν προβλέπεται να αγωνιστεί το 2018.
Οι γιατροί των Βαυαρών φοβούνται μη τυχόν υποστεί κάποια υποτροπή διότι οι τραυματισμοί στο συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτεροι και χρειάζονται καλύτερη αποκατάσταση.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.