Δεκαεννέα τέρματα έχει σκοράρει ο Ολυμπιακός στα επτά επίσημα παιχνίδια του σε Europa League και πρωτάθλημα έως τώρα, με την λίστα των σκόρερ να περιλαμβάνει εννέα διαφορετικά ονόματα!
Έχει σκοράρει ο Γκερέρο. Τέσσερις φορές. Έχει μοιράσει και μία ασίστ ο Ισπανός. Αναμενόμενο θα πει κάποιος. Είναι ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας. Έχουν σκοράρει οι ακραίοι. Ο Ποντένσε δύο φορές, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέντε. Έχει σκοράρει ο οργανωτής Κώστας Φορτούνης, τρεις φορές, έχει μοιράσει στους συμπαίκτες του και 4 ασίστ. Λίγο πολύ αναμενόμενα κι αυτα. Σωστά; Μόνο που ο κατάλογος των σκόρερ δεν τελειώνει εδώ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.