Από το ξεκίνημα κιόλας της σεζόν και εκείνα τα παιχνίδια με την Σέλτικ, είχε φανεί πως φέτος κάτι αλλάζει στην ΑΕΚ. Η Ένωση δημιουργεί μια ομάδα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με πέρυσι, έχοντας στις τάξεις της νέες μονάδες και έναν άλλο προπονητή. Έναν προπονητή που θέλει να χτίσει ένα σύνολο που θα παίζει ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας, γρήγορο και αποδοτικό. Που δεν θα είναι ικανό μόνο για να φέρει αποτελέσματα αλλά θα μπορεί να κάνει όσους το παρακολουθούν, να φεύγουν από το γήπεδο χορτασμένοι.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.