Μεγάλο φαβορί για να κρατήσει τον θρόνο του και να κατακτήσει εκ νέου τη Χρυσή Μπάλα εμφανίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Πορτογάλος ο οποίος μετρά ήδη 5 κατακτήσεις (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) είναι το μεγάλο φαβορί για την… «επανεκλογή» του ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη μετά την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και την ανάδειξη του για έκτη συνεχόμενη χρονιά ως κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης.
Με πιθανότητες 9/20 ο πλέον ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους αφήνει στη δεύτερη θέση τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με τη Γαλλία, κορυφαίο νεαρό παίκτη του τουρνουά και ανερχόμενο αστέρα του ποδοσφαίρου Κιλιάν Εμπαπέ (5/1).
Λίγο πιο πίσω βρίσκεται ο συμπαίκτης του 19χρονου στους «τρικολόρ» και νικητής του Europa League, Αντουάν Γκριεζμάν (6/1), ενώ στην τέταρτη θέση των στοιχηματικών εταιριών βρίσκεται ο φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία και πολυτιμότερος παίκτης του Μουντιάλ, Λούκα Μόντριτς.
Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται μακριά από τη… συνηθισμένη του θέση και με πιθανότητες 15/1 βρίσκεται στην πέμπτη θέση.
Μοχάμεντ Σαλάχ, Χάρι Κέιν, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Νεϊμάρ ακολουθούν με σαφώς μειωμένες πιθανότητες για την κατάκτηση του βραβείου (25/1).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.