Καραπαπάς : Ξεχνάμε τις μεταγραφές και ασχολούμαστε με Μπέρνλι
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού καλωσόρισε Γκιγιέρμε και Κούκα, κάλεσε τους πάντες να ξεχάσουν τη μεταγραφολογία και να ασχοληθούν με τα ματς απέναντι στη Μπέρνλι
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, με ποστάρισμα του στο facebook αφού αρχικά καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων» Γκιγιέρμε και Αχμέντ Χασάν, τόνισε ότι μεταγραφολογία τέλος τώρα και κάλεσε άπαντες να ασχοληθούν με τα παιχνίδια απέναντι στη Μπέρνλι για την είσοδο στους ομίλους του Europa League.
Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε:
«Λοιπόν, αφού καλωσορίσαμε Γκιγιέρμε και Χασάν, ξεχνάμε τις μεταγραφές και ασχολούμαστε ΟΛΟΙ με το ματς με τη Μπέρνλι.
Το Καραισκάκη πρέπει να είναι ερυθρόλευκο καμίνι και είμαι βέβαιος ότι θα είναι.
Οι μετεγγραφολάγνοι και οι μεταφραστές των σάιτ του εξωτερικού που γράφουν ότι όνομα τους πουλάνε οι ατζέντηδες φίλοι τους να κρατηθούν!
Σεβαστείτε την προσπάθεια μας να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια με τη Μπέρνλι. Και όσοι θα δώσουν τη μάχη της Πέμπτης είναι ΕΔΩ!!!»
Αμερικανικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε παρέμβαση στα αποδυτήρια των Μπακς και μίλησε σε συμπαίκτες του με αφορμή τα δημοσιεύματα για το μέλλον του.
Ο Ολυμπιακός πήρε το βράδυ της Τρίτης το πρώτο του «τρίποντο» στο φετινό Champions League, διατηρήθηκε στο κόλπο της πρόκρισης στα play-offs και ταυτόχρονα πρόσφερε στον... εαυτό του ακόμη ένα αποτέλεσμα που φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον.