Πλούσια ήταν η κοινωνική προσφορά του Στρατού Ξηράς και τον Ιούλιο αφού σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΣ, προχώρησε σε 26 αποστολές αεροδιακομιδών ασθενών και σε 16 αποστολές αεροπυρόσβεσης.
Συγκεκριμένα ο Στρατός Ξηράς, συνέδραμε στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, με ελικόπτερα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ), σε 26 αποστολές αεροδιακομιδών ημέρα και νύχτα, για τη μεταφορά 29 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων.
Επίσης, τα ελικόπτερα του Στρατού Ξηράς πραγματοποίησαν 16 εξόδους με αποστολή αεροπυρόσβεσης, 74 ωρών πτήσης και 368 ρίψεων νερού συνολικά.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.