Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Oι αναλυτές αναμένουν ότι η συναλλακτική δραστηριότητα θα παραμείνει περιορισμένη
Με περιορισμένες διακυμάνσεις κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 760,61 μονάδες σημειώνοντας μικρή πτώση 0,14%.
Oι αναλυτές αναμένουν ότι η συναλλακτική δραστηριότητα θα παραμείνει περιορισμένη, λόγω του ότι έχουμε προσεγγίσει τον σκληρό πυρήνα της καλοκαιρινής περιόδου και μάλλον η αγορά θα συσσωρεύει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,55 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει μικρή πτώση σε ποσοστό 0,25%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,18%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (+1,43% στα 7,100 ευρώ), της ΑΔΜΗΕ (+1,17% στα 1,7360 ευρώ), της Lamda Development (+0,81% στα 6,230 ευρώ) και της ΕΥΔΑΠ (+0,73% στα 5,5100 ευρώ).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της ΕΧΑΕ (-2,34% στα 4,590 ευρώ), του ΟΛΠ (-1,405 στα 16,940 ευρώ), της Jumbo (-1,14% στα 13,900 ευρώ) και της Coca Cola HBC (-0,81% στα 30,800 ευρώ).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+0,70%) και της Τεχνολογίας (+0,61%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων (-1,09%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-0,69%).
Ανοδικά κινούνται 21 μετοχές, 22 πτωτικά και 18 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Χαϊδεμένος +9,26% και Profile +6,91%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Centric Συμμετοχών -6,25% και Κανάκης -3,92%.
- Θεσσαλονίκη: Κλήσεις σε 1.750 οδηγούς για παράνομο παρκάρισμα μπροστά σε κάδους – Πόσο είναι το πρόστιμο
- Μια αμήχανη κυβέρνηση παρακολουθεί την οικονομική κρίση να έρχεται χωρίς να κάνει τίποτα για αυτό
- Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 44χρονου Σωτήρη – Αγνοείται από τον Ιανουάριο
- Παναθηναϊκός: Το κομβικό τάιμ-άουτ του Αταμάν που γύρισε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Τιμοτέ Σαλαμέ: «Ήμασταν μαζί τρία χρόνια, με παράτησε για τη Τζένερ» ισχυρίζεται πορνοστάρ
- Σκύλος: Με ποιον τρόπο μας του μαθαίνουμε να αντιδρά έντονα
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο μέλη σπείρας που ρήμαζαν καταστήματα και λήστευαν υπό την απειλή μαχαιριού
- Google Strikes Deals to Secure Data Center Power
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442