Ένωση Κεντρώων για ρώσους διπλωμάτες : Διαταράσσεται μια πολυετής εξωτερική πολιτική
«Τα συλλαλητήρια τα διοργανώνει αυθόρμητα ο ελληνικός λαός, η δε άποψη ότι δωροδοκούνται μητροπολίτες αποτελεί αισχρότατη συκοφαντία» τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση
Ενημέρωση από την κυβέρνηση για το θέμα της απέλασης των Ρώσων διπλωματών ζητά η Ένωση Κεντρώων δηλώνοντας σε ανακοίνωσή της ότι «δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να διαταράσσει μια πολυετή εξωτερική πολιτική με τον ισχυρισμό ότι δωροδοκούνται μητροπολίτες για να οργανώσουν συλλαλητήρια».
«Τα συλλαλητήρια τα διοργανώνει αυθόρμητα ο ελληνικός λαός, η δε άποψη ότι δωροδοκούνται μητροπολίτες αποτελεί αισχρότατη συκοφαντία» τονίζεται.
«Είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση στην Ελλάδα ενεργεί χωρίς συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, χωρίς έγκριση της Βουλής και χωρίς καμία ενημέρωση προς τα κόμματα» καταλήγει η ανακοίνωση.