Το εγκώμιο του νεαρού Κιλιάν Εμπαπέ έπλεξε ο Βέλγος επιθετικός, Εντέν Αζάρ. Μιλώντας στο δίκτυο «ΒeIN Sport» ο παίκτης της Τσέλσι «έσταζε μέλι» για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Γαλλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν.
Μάλιστα δήλωσε πωςθεωρεί τον 19χρονο ως σοβαρό υποψήφιο να κερδίσει τη «χρυσή μπάλα.»
«Ο Μπαπέ παρακολουθούσε τα βίντεο μου όταν ήταν νεότερος. Τώρα είμαι εγώ εκείνος που βλέπει τα δικά του. Σέβομαι όλα αυτό που κάνει στην ηλικία του. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι τρομερό», ανέφερε ο Αζάρ, δείχνοντας τον σεβασμό του στο πρόσωπο του νεαρού Γάλλου.
Στη συνέχεια αναφερόμενος στον συμπαίκτη του στην Τσέλσι και προσεχή αντίπαλο με τη Γαλλία, Ενγκολό Καντέ, είπε: «Με τον Καντέ παίζω μαζί όλο το χρόνο. Είναι ο καλύτερος στη θέση του. Όταν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του, έχεις 95% πιθανότητες να κερδίσεις το παιχνίδι».
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.