Αποδοτικός, κατά διαστήματα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε απόψε στην Ολλανδία, στο τέταρτο στη σειρά φιλικό παιχνίδι του της Στεάουα Βουκουρεστίου, με 2-1.
Στο 5΄ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ και στο 10΄ ο Ομάρ Ελ Καντουρί, με ανάποδο ψαλίδι, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πέλκας, διπλασίασε τα τέρματα του «Δικεφάλου».
Οι Ρουμάνοι μείωσαν στο 48΄ με τον Μαν, ο οποίος αποτέλεσε εκ των αλλαγών για την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.
Θεατές της αναμέτρησης για τους Θεσσαλονικείς ήταν οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Αμρ Ουάρντα, οι οποίοι ενσωματώθηκαν εσχάτως στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.
Εκτός έμειναν και οι Μάρκο Μιχόγεβιτς, Τιμπό Μουλέν, Ροντρίγκο Ρέι, Παναγιώτης Γλύκος. Το επόμενο τεστ για τους «ασπρόμαυρους» είναι ορισμένο για τις 12/7, στις 19.00 (ώρα Ελλάδας) με αντίπαλο τη Γάνδη.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
LIVE: ΑΕΛ Novibet – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Τεράστιο βήμα για την επάνοδό του στα «σαλόνια» της Super League έκανε ο Ηρακλής, καθώς αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 50', επικράτησε 1-0 στο Βόλο της Νίκης και απέκτησε διαφορά 7 βαθμών από τη 2η θέση!
Τα πράγματα δεν πάνε όπως θα επιθυμούσε ο διεθνής άσος και ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη από το Μπερναμπέου είναι κάτι παραπάνω από πιθανό