Αποδοτικός, κατά διαστήματα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε απόψε στην Ολλανδία, στο τέταρτο στη σειρά φιλικό παιχνίδι του της Στεάουα Βουκουρεστίου, με 2-1.
Στο 5΄ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ και στο 10΄ ο Ομάρ Ελ Καντουρί, με ανάποδο ψαλίδι, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πέλκας, διπλασίασε τα τέρματα του «Δικεφάλου».
Οι Ρουμάνοι μείωσαν στο 48΄ με τον Μαν, ο οποίος αποτέλεσε εκ των αλλαγών για την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.
Θεατές της αναμέτρησης για τους Θεσσαλονικείς ήταν οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Αμρ Ουάρντα, οι οποίοι ενσωματώθηκαν εσχάτως στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.
Εκτός έμειναν και οι Μάρκο Μιχόγεβιτς, Τιμπό Μουλέν, Ροντρίγκο Ρέι, Παναγιώτης Γλύκος. Το επόμενο τεστ για τους «ασπρόμαυρους» είναι ορισμένο για τις 12/7, στις 19.00 (ώρα Ελλάδας) με αντίπαλο τη Γάνδη.
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)
Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έριξε τα... καρφάκια του προς τον πρώην προπονητή της ομάδας Λουτσιάνο Σπαλέτι σε σχέση με την αξία του πρωταθλήματος που κατέκτησε.