Σάντος: Θέλαμε να δώσουμε τεράστια χαρά στους Πορτογάλους
Την απογοήτευση και την θλίψη που επικράτησε στην ομάδα, μετά τον αποκλεισμό από την Ουρουγουάη, σημείωσε για μία ακόμα φορά ο Φερνάντο Σάντος, κατά την άφιξη της Πορτογαλίας στη Λισαβόνα
Την απογοήτευση και την θλίψη που επικράτησε στην ομάδα, μετά τον αποκλεισμό από την Ουρουγουάη, σημείωσε για μία ακόμα φορά ο Φερνάντο Σάντος, κατά την άφιξη της Πορτογαλίας στη Λισαβόνα.
«Είμαστε λυπημένοι, θέλαμε να δώσουμε τεράστια χαρά στους Πορτογάλους. Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά δεν μπορούσαμε. Μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρχαν παίκτες που δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κλαίνε… Αισθανθήκαμε την υποστήριξη των φιλάθλων, είδαμε όλες τις εικόνες. Πάντα αισθανόμαστε αυτή την απίστευτη αγάπη που έχουν οι φίλαθλοι για εμάς», δήλωσε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής.
Η Πορτογαλία αποκλείστηκε χάνοντας με 2-1 από την Ουρουγουάη στη φάση των «16», ολοκληρώνοντας τη συμμετοχή τη στο κορυφαίο τουρνουά με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μια ήττα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.