Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Μια πολύ σημαντική κίνηση ολοκλήρωσε ο Άρης ενόψει της ερχόμενης σεζόν στη Σούπερ Λιγκ, συμφωνώντας για την επόμενη διετία με τον Νίκολας Ντιγκινί.
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων», Θεόδωρος Καρυπίδης είχε συναντηθεί νωρίτερα μέσα την εβδομάδα με τον Γάλλο και η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν γνωστή.
Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης (27/6) έγινε γνωστή και επίσημα η μετακίνηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Nicolas Diguiny.
O 30χρονος Γάλλος επιθετικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1988, έχει ύψος 1,79μ. και βάρος 70 κιλά.
Ο Nicolas Diguiny βρίσκεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League.
Τις σεζόν 2014-2015 και 2015-2016 με τη φανέλα του Πανθρακικού πραγματοποίησε 55 συμμετοχές και πέτυχε 8 γκολ.
Τις σεζόν 2016-2017 και 2017-2018 με τη φανέλα του Ατρόμητου το «κοντέρ» του κατέγραψε συνολικά 38 συμμετοχές και 14 γκολ με καλύτερη αυτή που ολοκληρώθηκε (28 συμμετοχές, 10 γκολ, 7 ασίστ).
Προηγούμενες ομάδες του -επί γαλλικού εδάφους- ήταν η Vannes (2006-2013) και η Le Poire (2013-2014).
Μπροστά σε 2.500 και πλέον οπαδούς τους που κατέκλυσαν το κλειστό της Γλυφάδας οι «πράσινες» ηττήθηκαν για δεύτερη φορά από τις Ιταλίδες με 0-3 σετ (20-25, 25-27, 16-25) με την ομάδα του Αντρέα Πιστόλα να κατακτά το τρόπαιο.
Από τα γήπεδα στα τηλεοπτικά στούντιο του Μουντιάλ: Ο θρυλικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γίνει αναλυτής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, σε μια διοργάνωση που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης
Κίνηση ανθρωπιάς από την Μπαρτσελόνα που αγωνίζεται με μία ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ προκειμένου να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.