Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KIA Ceed GT 2019: Άρωμα επιδόσεων

KIA Ceed GT 2019: Άρωμα επιδόσεων

Η νέα γενιά του κορεατικού μοντέλου θα εντάξει σύντομα στην γκάμα του, την σπορ προσανατολισμού έκδοση GT η οποία αναμένεται να προσφέρει 200 ίππους.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

H κορεατική φίρμα έχει ήδη ανακοινώσει από τον Απρίλιο του 2018 την έλευση μιας σπορ έκδοσης για την νέα γενιά του Ceed η οποία σύμφωνα με τις συστάσεις, αναμένεται να διατεθεί στις αρχές του 2019.

Μέχρι τότε το KIA Ceed GT, συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, δίνοντας μια ευκαιρία παρατήρησής του πεντάθυρου hatchback αμαξώματος στο οποίο θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε αντίθεση με το τρίθυρο παρελθόν.

Στην αθέατη πλευρά του αναμένεται να βρεθεί ένας υπερτροφοδοτούμενος turbo βενζινοκινητήρας 1,6 λίτρων ο οποίος θα προσφέρει ισχύ κοντά στους 200 ίππους, παρέχοντας σημαντικά μεγαλύτερη αποδοτικότητα σε σχέση με το προηγούμενο Ceed GT.

Τον σπορ χαρακτήρα της έκδοσης θα αναλάβει να υπογραμμίσει ένα ανάλογο bodykit αλλά και μια σειρά από βελτιώσεις σε ανάρτηση, σύστημα πέδησης και διεύθυνσης τα οποία θα εναρμονιστούν με το δυναμικότερο χαρακτήρα του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η GT θα αποτελέσει την κορυφαία έκδοση του Ceed καθώς όπως έχει ήδη γνωστοποιήσει ο David Labrosse, επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού της κορεατικής φίρμας, «ελλείψει κοινού» το κορεατικό μικρομεσαίο μοντέλο δεν πρόκειται να αποκτήσει μια ακόμα ισχυρότερη έκδοση αντίστοιχη του ομόσταυλου Hyundai i30 N των 272 ίππων.

Αυτό που θα αποκτήσει και μάλιστα σύντομα είναι μια νέα, πρακτικότερη έκδοση αμαξώματος στα πρότυπα της αισθητικής των shooting brake, η οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην έκθεση του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο και η οποία κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί ότι θα ενδώσει στο GT χρίσμα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024