Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται από σήμερα (1/6) το Ρέθυμνο, καθώς ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Νίκο Βετούλα, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας από τον Γενάρη του 2017.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Έπειτα από 1.5 χρόνο έφτασε το τέλος της συνεργασίας του Ρέθυμνο Cretan Kings με τον Νίκο Βετούλα. Οι καλές προθέσεις των δύο πλευρών και η αμοιβαία εκτίμηση δεν έφταναν για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια, με αποτέλεσμα τη μη ανανέωση της συνεργασίας μας. Η οικογένεια της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε αυτούς τους 16 μήνες και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία και ένας αργότερα στη χώρα μας έφυγαν πρόωρα από τη ζωή και η ΠΑΕ τους τίμησε κρεμώντας στη μπουτίκ της ομάδας τις φανέλες με τα ονόματά τους.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης (28/1, 19:30) την Καρλοβάρσκο στην Τσεχία για τη φάση των «16» του CEV Cup και για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ και έπειτα να πάρει και το «χρυσό» σετ.
Ενώ ο ποδοσφαιρικός κόσμος θρηνεί τον χαμό των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ, με μηνύματα συμπαράστασης από οπαδικά κινήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, στη Νάπολη μαχαιρώθηκαν δύο οπαδοί της Τσέλσι πριν το ματς της τοπικής ομάδας με τους «μπλε».
Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της 19ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η Super League, την ώρα που η ΕΠΟ ανέβαλε λόγω του βαρύτατου πένθους όλους τους προγραμματισμένους αγώνες της Τετάρτης.