Δημοψήφισμα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ ζητά η Ένωση Κεντρώων
Η ονομασία "Μακεδονία" είναι αδύνατο να δοθεί στα Σκόπια χωρίς δημοψήφισμα στην Ελλάδα αναφέρει η Ένωση Κεντρώων
Τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητά, με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων στέλνοντας προειδοποίηση και στον πρωθυπουργό «να μη διανοηθεί να προχωρήσει σε συμφωνία με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό, χωρίς σύγκληση του Συμβουλίου».
Επίσης, η Ένωση Κεντρώων ζητά δημοψήφισμα λέγοντας: «Η ονομασία «Μακεδονία» είναι αδύνατο να δοθεί στα Σκόπια χωρίς δημοψήφισμα στην Ελλάδα. Αν η Κυβέρνηση προχωρήσει ερήμην της κοινωνίας, θα επιτελέσει μέγιστο εθνικό ατόπημα και οι ευθύνες θα συνοδεύουν όσους βουλευτές ψηφίσουν στην Βουλή την παράδοση της Μακεδονίας».
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
- Ερωτικά σε κρίση; Οι δύο συνήθειες που μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις
- Λίντια Φέρτσάιλντ: Όταν το DNA λέει ψέματα – Η σπάνια περίπτωση χιμαιρισμού που μπέρδεψε τη Δικαιοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442