ΝΔ για ΠΓΔΜ: Να μην παραδώσει η κυβέρνηση τα διαπραγματευτικά όπλα
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε πως «η Νέα Δημοκρατία προειδοποιεί την κυβέρνηση να μη συναινέσει προκαταβολικά σε οποιαδήποτε συμφωνία που θα δίνει στα Σκόπια ημερομηνία για την έναρξη διαπραγματεύσεων για ένταξη στην ΕΕ και το πράσινο φως για ένταξη στο ΝΑΤΟ»
«Οι τελευταίες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το Σκοπιανό εμφανίζουν τον πρωθυπουργό έτοιμο να αποδεχθεί συμβιβασμό» δήλωσε η Μαρία Σπυράκη.
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε πως «η Νέα Δημοκρατία προειδοποιεί την κυβέρνηση να μη συναινέσει προκαταβολικά σε οποιαδήποτε συμφωνία που θα δίνει στα Σκόπια ημερομηνία για την έναρξη διαπραγματεύσεων για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το πράσινο φως για ένταξη στο ΝΑΤΟ».
«Είναι αδιανόητο η Ελλάδα να παραδώσει εκ των προτέρων τα διαπραγματευτικά όπλα που διαθέτει και να αναμένει στο μέλλον και με δόσεις τη συμμόρφωση της γειτονικής μας χώρας» κατέληξε η ίδια.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.