Το ιταλικό πολιτικό πρόβλημα προκαλεί ανησυχία στις αγορές και στις Βρυξέλλες καθιστώντας ακόμη πιο αβέβαιες τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία τους επόμενους κρίσιμους μήνες. Η άνοδος των αποδόσεων των ιταλικών ομολόγων συμπαρασύρει τα ελληνικά ομολόγα ενισχύοντας όσους από την πλευρά των δανειστών πιέζουν την ελληνική κυβέρνηση για την αποδοχή προληπτικής γραμμής πίστωσης μετά το τρίτο μνημόνιο. Και ενώ όλα παραμένουν ανοικτά σχετικά με τις αποφάσεις για το χρέος, τη συμμετοχή του ΔΝΤ και το νέο ενισχυμένο πλαίσιο εποπτείας, οι τελευταίες εξελίξεις θολώνουν ακόμη περισσότερο το αφήγημα της καθαρής εξόδου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.