Την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζει 44χρονος στο Ηράκλειο ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το βράδυ ο 44χρονος, λόγω προσωπικών διαφορών, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο 46χρονο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.
Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.