Η Χίος νίκησε στα πέναλτι τη Βουλιαγμένη και ισοφάρισε σε 1-1
Το Σάββατο στο κολυμβητήριο του Λαιμού θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό, όπου περιμένει ο Ολυμπιακός
Με πρωταγωνιστή έναν τρομερό Φίλιππο Καραμπέτσο, η Χίος νίκησε 10-7 στα πέναλτι τη Βουλιαγμένη, στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών, και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά.
Η πρόκριση στους τελικούς, όπου βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός, θα κριθεί σε τρίτο και αποφασιστικό ματς, που θα γίνει το Σάββατο (19/5, 15:30) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Η Χίος θριάμβευσε σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν πέρασε ποτέ μπροστά στο σκορ (στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης)! Ο ΝΟΒ είχε ένα μικρό προβάδισμα 1-2 τερμάτων, οι γηπεδούχοι κατάφεραν κάποιες φορές να ισοφαρίσουν, αλλά έμειναν για περίπου έντεκα λεπτά “άσφαιροι” στο δεύτερο ημίχρονο και το 5-7 έδειχνε να “γέρνει την πλάστιγγα” προς το μέρος της Βουλιαγμένης.
Οι νησιώτες, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Ο Τεσάνοβιτς μείωσε, ο Καραμπέτσος απέκρουσε πέναλτι και ο Παπούκας ισοφάρισε σε 7-7, 2΄41΄΄ πριν τη λήξη.
Στο υπολειπόμενο διάστημα δεν άλλαξε κάτι και το ματς οδηγήθηκε στη “ρώσικη ρουλέτα”, όπου ο Καραμπέτσος είχε 3/3! Ο πολύπειρος τερματοφύλακας έπιασε τα πέναλτι των Γκιουβέτση, Σολανάκη και Καπότση, οι παίκτες της Χίου αντίθετα ήταν απόλυτα εύστοχοι και έφτασαν στη νίκη με 10-7.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 1-2, 2-0
Στα πέναλτι: 3-0
Τα γκολ:
ΧΙΟΣ: Ρουστάμοφ 3, Τεσάνοβιτς 2, Παπούκας 2, Πανταζόπουλος 2, Κανδιόγλου
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Χρυσοσπάθης 3, Αφρουδάκης, Βάσιτς, Ποντικέας, Γκιουβέτσης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (29/12): Πού θα δείτε τα ματς των Ελ Κααμπί και Σαλάχ για το Κόπα Άφρικα
- Forbes: Στις 40 πιο ακριβές ομάδες του κόσμου μόνο δύο ποδοσφαιρικές – Πού βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Ο ΠΑΟΚ κινείται και για Πουλακίδα – Ποιος είναι ο ομογενής γκαρντ που αγωνίζεται στη G-League (vids)
- Μπαρτσελόνα: 59 % «όχι» στον Λεβαντόφσκι
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)
- Αταλάντα – Ίντερ 0-1: «Καθάρισε» ο Λαουτάρο και την… έστειλε κορυφή (vid)
- «Ο Σέιμπεν Λι έκλεισε στην Εφές – Ανακοινώνεται άμεσα η μεταγραφή» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442