Με αίτημα την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, που κρατούνται στην Τουρκία από την 1η Μαρτίου, χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και την επιστροφή τους στην Ελλάδα, μεταβαίνει στις φυλακές Αδριανούπολης ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
Η επίσκεψη αυτή κατέστη δυνατή κατόπιν εντατικών διαβουλεύσεων των αρμόδιων ελληνικών υπηρεσιών με την τουρκική πλευρά.
Ο κ. Βούτσης θα μεταφέρει στους Έλληνες στρατιωτικούς την ομόθυμη στήριξη του Κοινοβουλίου και θα τους διαβεβαιώσει για τις άοκνες προσπάθειες της Ελλάδας με στόχο την άμεση απελευθέρωσή τους. Θα του δοθεί επίσης ευκαιρία να δει από κοντά τις συνθήκες κράτησής τους.
Ο Πρόεδρος της Βουλής βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τις οικογένειες των στρατιωτικών εκφράζοντας τη συμπαράσταση της Βουλής των Ελλήνων στην περιπέτεια των παιδιών τους και την ετοιμότητά της να τους παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια.
Ο κ. Βούτσης θα μεταβεί στην Αδριανούπολη από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται, συνοδευόμενος από επίσημη αντιπροσωπεία, για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων για τον εορτασμό της 25ης επετείου από την ίδρυση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Συνεργασία των χωρών του Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ). Η συνάντηση με τους έλληνες στρατιωτικούς θα γίνει στις 5 το απόγευμα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας