Στους τελικούς της Ανατολής οι Καβς – «Καθάρισε» και πάλι ο Λεμπρόν
Ο Λεμπρόν για μία ακόμη φορά δεν είχε αντίπαλο και έκανε ότι ήθελε στο παρκέ. Στα 38 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε 29 πόντους, «μάζεψε» 8 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ
Σαν σε προπόνηση, οι Καβαλίερς ξεπέρασαν για 4η φορά το εμπόδιο των Ράπτορς και πέρασαν στους τελικούς της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς ή Σίξερς.
Ο Λεμπρόν για μία ακόμη φορά δεν είχε αντίπαλο και έκανε ότι ήθελε στο παρκέ. Στα 38 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε 29 πόντους, «μάζεψε» 8 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ. Από κοντά και ο Λοβ ο οποίος σημείωσε 23 πόντους. Για τους Ράπτορς ξεχώρισε ο Βαλαντσιούνας με 18 πόντους.
Η ομάδα των Ράπτορς κατάφερε να αντισταθεί μόνο στην πρώτη περίοδο η οποία έληξε με 30-26 υπέρ των Καβς. Μετά τη δεύτερη περίοδο όμως οι Καβαλίερς αγρίεψαν ανεβάζοντας συνέχεια τη διαφορά για να φτάσουμε στο εμφατικό 129-93.
Λίγο πριν από τη νέα «Μάχη των Φύλων» στις 28 Δεκεμβρίου, η Αρίνα Σαμπαλένκα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζητήματα στον αθλητισμό.
Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της UEFA επιβεβαιώνει ότι οι περιορισμοί θα παραμείνουν σε ισχύ τουλάχιστον έως τη σεζόν 2026-27, ζητώντας από τους συλλόγους πλήρη συμμόρφωση έως την 1η Μαρτίου 2026.