Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος αιωροπτεριστής, υπήκοος Αυστρίας, που έκανε το αγαπημένο του χόμπι στη Λευκάδα, καθώς από άγνωστη αιτία βρέθηκε πάνω στα βράχια πλαγιάς στην περιοχή Κάθισμα.
Ο άτυχος 75χρονος, ο οποίος απολάμβανε τις διακοπές του στο νησί της Λευκάδας, τις τελευταίες ημέρες, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα βράχια με αποτέλεσμα να τραυματισθεί βαριά. Στο σημείο έσπευσαν για την διάσωση του ηλικιωμένου άντρα, δυνάμεις του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής όμως στάθηκε αδύνατο να προσεγγίσουν το σημείο που είχε πέσει ο ηλικιωμένος. Στην συνέχεια ζητήθηκε η συνδρομή πολεμικού ελικοπτέρου από την βάση του Ακτίου για την διάσωση αλλά ούτε και έτσι κατάφεραν να τον σώσουν.
Τελικά τη λύση έδωσε κλιμάκιο της 5ης ΕΜΑΚ Ηπείρου και σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν πολύ βαριά τραυματισμένο τον άτυχο άντρα.
Ο 75χρονος, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λευκάδας, εξέπνευσε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας