Η Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο τοπικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα, ενώ 1-1 έληξαν οι αγώνες του Αιγινιακού με τον Κισσαμικό και του Πανσερραϊκου με την Καλλιθέα.
Οι αγώνες με στόχο την παραμονή στην κατηγορία συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 30ή ημέρα του πρωταθλήματος της Football League, με δεδομένο ότι την άνοδο έχουν ήδη εξασφαλίσει ΟΦΗ και Άρης.
Στο πλαίσιο αυτό, η Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο τοπικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα, ενώ 1-1 έληξαν οι αγώνες του Αιγινιακού με τον Κισσαμικό και του Πανσερραϊκου με την Καλλιθέα.
Ο Απόλλων Πόντου «βύθισε» στην κατάταξη τον Παναγιάλειο, ααφού τον κέρδισε στο Αίγιο με 2-1, ενώ 0-0 έληξε το ματς της Δόξας Δράμας με την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης