Η Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο τοπικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα, ενώ 1-1 έληξαν οι αγώνες του Αιγινιακού με τον Κισσαμικό και του Πανσερραϊκου με την Καλλιθέα.
Οι αγώνες με στόχο την παραμονή στην κατηγορία συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 30ή ημέρα του πρωταθλήματος της Football League, με δεδομένο ότι την άνοδο έχουν ήδη εξασφαλίσει ΟΦΗ και Άρης.
Στο πλαίσιο αυτό, η Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο τοπικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα, ενώ 1-1 έληξαν οι αγώνες του Αιγινιακού με τον Κισσαμικό και του Πανσερραϊκου με την Καλλιθέα.
Ο Απόλλων Πόντου «βύθισε» στην κατάταξη τον Παναγιάλειο, ααφού τον κέρδισε στο Αίγιο με 2-1, ενώ 0-0 έληξε το ματς της Δόξας Δράμας με την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.