Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πλέον καθοριστική για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το τρίτο -3 που ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Γενς Βέμερ φέρνει τους «πράσινους» ακόμη πιο κοντά στην πιο «μαύρη σελίδα» της Ιστορίας τους.
Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου οφείλει να έχει αποπληρώσει ή, να βρει φόρμουλα διακανονισμού με τον Γερμανό πρώην δεξιό μπακ, σε διαφορετική περίπτωση ο σύλλογος θα βιώσει τον υποβιβασμό στην Football League.
Εκτός όμως, από την υπόθεση Βέμερ, σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και στο διοικητικό κομμάτι, μιας και από το περιβάλλον του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ διέρρευσε ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα βρίσκεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (4/05).
Ο τελευταίος θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Pan Asia, με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να έχει θέσει ως απαράβατο όρο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες την αποφυγή του υποβιβασμού της ομάδας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Λέγεται Κριστιάν Ζαβάλα, είναι Χιλιανός που παίζει στην Κόλο Κόλο και κατάφερε να εκτελέσει χειρότερο πέναλτι αλα Πανένκα και από τον Μπραχίμ Ντίας στο Σενεγάλη – Μαρόκο.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.