Απέφυγε την ποινή ο Ράμος και αγωνίζεται με Μπάγερν
Ο Σέρχιο Ράμος, ενώ ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών και δεν συμμετείχε στον δεύτερο προημιτελικό με τη Γιουβέντους, κατέβηκε από τις εξέδρες και συνέχισε να παρακολουθεί τον αγώνα από το «τούνελ» από όπου γίνεται η είσοδος των παικτών στο χορτάρι.
Τη… γλίτωσε ο Σέρχιο Ράμος, καθώς σύμφωνα με την UEFA, δεν παρέβη κάποιον κανονισμό και θα είναι κανονικά στη διάθεση της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.
Υπενθυμίζεται, πως ο Ράμος, ενώ ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών και δεν συμμετείχε στον δεύτερο προημιτελικό με τη Γιουβέντους, κατέβηκε από τις εξέδρες και συνέχισε να παρακολουθεί τον αγώνα από το «τούνελ» από όπου γίνεται η είσοδος των παικτών στο χορτάρι.
Πολλοί υποστήριξαν πως η πράξη του αυτή, αντιτίθεται στον κανόνα της UEFA, κατά τον οποίο οι τιμωρημένοι παίκτες απαγορεύεται να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ωστόσο, οι κανόνες της UEFA δεν απαγορεύουν την παρουσία των τιμωρημένων παικτών στα αποδυτήρια η στο «τούνελ».
Η επιβεβαίωση για την εξέλιξη αυτή, ήρθε από τον διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ο οποίος ανέφερε πως κατά την UEFA, «δεν υπάρχει λόγος για να ξεκινήσουν πειθαρχικές διαδικασίες».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.