Τη θλίψη για το θάνατο του σμηναγού, Γεώργιου Μπαλταδώρου, κυβερνήτη του αεροσκάφους M2000-5 που κατέπεσε σήμερα βορειοανατολικά της νήσου Σκύρου και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, εξέφρασε εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
«Εκ μέρους όλων των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα ήθελα να εκφράσω την οδύνη μας για τον θάνατο του πιλότου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.
Η Βουλή των Ελλήνων αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη του. Έφυγε υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας αλλά θα μείνει για πάντα στις καρδιές και τη μνήμη μας. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βούτσης.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας