Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει επιθέσεις σε δημοσιογράφους στην Τούμπα
Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος της NOVA, Μανώλης Βογιατζάκης, από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ. Παράλληλα, ο ΠΣΑΤ καταδικάζει και την επίθεση που δέχθηκαν δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στα δημοσιογραφικά θεωρεία όπου εκτελούσαν τα καθήκοντά τους.
Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος της NOVA, Μανώλης Βογιατζάκης, από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ.
Παράλληλα, ο ΠΣΑΤ καταδικάζει και την επίθεση που δέχθηκαν δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στα δημοσιογραφικά θεωρεία όπου εκτελούσαν τα καθήκοντά τους.
Η ανακοίνωση:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, με αφορμή γεγονότα που συνέβησαν την Κυριακή (11/3) στο γήπεδο της Τούμπας και τον αγώνα ΠΑΟΚ -ΑΕΚ, καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση του τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ εναντίον του αθλητικού συντάκτη και μέλους μας Μανώλη Βογιατζάκη, εντός του αγωνιστικού χώρου όπου και ευρισκόταν ως ρεπόρτερ του συνδρομητικού τηλεοπτικού καναλιού NOVASPORTS, καθώς επίσης και τις απειλές που δέχθηκαν άλλοι συνάδελφοι μας, ευρισκόμενοι στα δημοσιογραφικά θεωρεία για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, πριν επέμβει η Αστυνομία.
Η ελευθερία της εργασίας και η προστασία των ανθρώπων της ενημέρωσης αποτελεί για τον ΠΣΑΤ αδιαπραγμάτευτο κανόνα στην άσκηση των καθηκόντων τους και την υπηρεσία της απρόσκοπτης ενημέρωσης.
Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να πράξουν ότι είναι απαραίτητο, προς την κατεύθυνση αυτή, προς την οποία ο Σύνδεσμος μας είναι μόνιμα προσανατολισμένος και έτοιμος να συνδράμει με κάθε τρόπο».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.