Δάκρυσε το «Αρτέμιο Φράνκι» στη νίκη της Φιορεντίνα
Με το «Αρτέμιο Φράνκι» πλημμυρισμένο από τα δάκρυα των φίλων της
Φιορεντίνα για το χαμό του αρχηγού Ντάβιντε Αστόρι, οι «βιόλα» έφτασαν
στη νίκη με 1-0 επί της Μπενεβέντο. Το γκολ ήρθε στο 25ο λεπτό από τον Βίκτορ Ούγκο, με τον Βραζιλιάνο
σκόρερ και όλη την ομάδα να αφιερώνουν στον απόντα συμπαίκτη τους. «Κανείς δεν
πεθαίνει όσο ζει στις καρδιές εκείνων που παραμένουν», ήταν μόνο ένα από
τα δεκάδες πανό που είχαν αναρτηθεί στο στάδιο της Τοσκάνης.
Με το «Αρτέμιο Φράνκι» πλημμυρισμένο από τα δάκρυα των φίλων της Φιορεντίνα για το χαμό του αρχηγού Ντάβιντε Αστόρι, οι «βιόλα» έφτασαν στη νίκη με 1-0 επί της Μπενεβέντο.
Το γκολ ήρθε στο 25ο λεπτό από τον Βίκτορ Ούγκο, με τον Βραζιλιάνο σκόρερ και όλη την ομάδα να αφιερώνουν στον απόντα συμπαίκτη τους. Από το πρωί, όμως, αυτό συνέβαινε μέσα κι έξω από το γήπεδο.
«Κανείς δεν πεθαίνει όσο ζει στις καρδιές εκείνων που παραμένουν», ήταν μόνο ένα από τα δεκάδες πανό που είχαν αναρτηθεί στο στάδιο της Τοσκάνης, ενώ ακόμη και μια μικρή αντιπροσωπεία οπαδών της αντίπαλης ομάδας τίμησε τη μνήμη του Αστόρι.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Ρόμα-Τορίνο 3-0 (56΄ Μανωλάς, 73΄ Ντε Ρόσι, 90΄+3 Πελεγκρίνι)
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.