Νεκρός στο κρεβάτι του βρέθηκε νεαρός ποδοσφαιριστής της Τουρ
Θρήνος στο γαλλικό -και όχι μόνον- ποδόσφαιρο... Μόλις πέντε ημέρες από τον θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι, από ανακοπή καρδιάς, το λαοφιλέστερο άθλημα θρηνεί και την απώλεια του Τομάς Ροντρίγκεζ.
Θρήνος στο γαλλικό -και όχι μόνον- ποδόσφαιρο… Μόλις πέντε ημέρες από τον θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι, από ανακοπή καρδιάς, το λαοφιλέστερο άθλημα θρηνεί και την απώλεια του Τομάς Ροντρίγκεζ.
Πρόκειται για έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή της Τουρ (σ.σ. που συμμετέχει στη Β` κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος), ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ κοιμόταν.
Ο Ροντρίγκεζ είχε αγωνισθεί σε πολλές αναμετρήσεις με την «δεύτερη» ομάδα της Τουρ και όπως αποφάσισαν σχετικά οι γαλλικές Αρχές, η αναμέτρηση της ομάδας του με την Βαλανσιέν για το πρωτάθλημα (σ.σ. που επρόκειτο να διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής) αναβλήθηκε, ενώ παράλληλα θα τηρηθεί, στην μνήμη του, ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της Α` και Β` κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ο Γιαννακόπουλος σε ρόλο… Akyla με την κούπα της Euroleague (vid)
- ΛεΜπρόν: «Ο Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος της γενιάς του»
- Απίθανος ο Αντονέλι στη Σανγκάη – Θρίαμβος με 1-2 για τη Μercedes (pics)
- Φοβερός Ράιαν Ρέινολντς: Περιέγραψε σε ρόλο… δημοσιογράφου τη νίκη της Ρέξαμ (vid)
- Μοντέλο εκθέτει τον Λιονέλ Μέσι: «Δεν είναι ο Άγιος που όλοι πιστεύουν» (pic)
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» για την Α1 πόλο ανδρών με φόντο την κορυφή
- H Χάποελ Τελ Αβίβ θέλει τον Πίτερς για το καλοκαίρι
- Η ιδιαίτερη απάντηση του Μπλόσομγκεϊμ για τον Ολυμπιακό (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442