Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας
(19/02, 19:30) στο «AEL FC Arena» ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με
την Λάρισα, που θα κλείσει την «αυλαία» της 22ης αγωνιστικής της Super
League. Ο τεχνικός των «πρασίνων», Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει
στους τραυματίες Κουρμπέλη (παράλληλα είναι και τιμωρημένος), Μολίνς,
Μυστακίδη και Λουτσιάνο, καθώς και στον τιμωρημένο Άλτμαν.
Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (19/02, 19:30) στο «AEL FC Arena» ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με την Λάρισα, που θα κλείσει την «αυλαία» της 22ης αγωνιστικής της Super League.
Ο τεχνικός των «πρασίνων», Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κουρμπέλη (παράλληλα είναι και τιμωρημένος), Μολίνς, Μυστακίδη και Λουτσιάνο, καθώς και στον τιμωρημένο Άλτμαν.
Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μουνιέ, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως θα βρίσκεται στον πάγκο κι εφόσον το κρίνει ο προπονητής θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Μαυρομάτης, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης και Πίσπας.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας