Ο ΠΑΟ γλίτωσε το… γενέθλιο κάζο, «Χ» σε Λάρισα, Τρίπολη
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από το... κάζο στα 110α γενέθλιά του και με σωτήριες αποκρούσης κράτησε τον Παναιτωλικό στο μηδέν στη Λεωφόρο (Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στη Λάρισα, το ματς της ομώνυμης ομάδας με τον Πανιώνιο έληξε επίσης ισόπαλο χωρίς τέρματα (Λάρισα - Πανιώνιος 0-0), ενώ ισοπαλία, αλλά με γκολ, είχαμε και στο ματς που άνοιξε την αυλαία στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρας και στη Ξάνθη (Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη 1-1).
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στη Λάρισα, το ματς της ομώνυμης ομάδας με τον Πανιώνιο έληξε επίσης ισόπαλο χωρίς τέρματα (Λάρισα - Πανιώνιος 0-0), ενώ ισοπαλία, αλλά με γκολ, είχαμε και στο ματς που άνοιξε την αυλαία στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρας και στη Ξάνθη (Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη 1-1).
&source=in.gr">
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από το… κάζο στα 110α γενέθλιά του και με σωτήριες αποκρούσης κράτησε τον Παναιτωλικό στο μηδέν στη Λεωφόρο (Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 0-0), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Στη Λάρισα, το ματς της ομώνυμης ομάδας με τον Πανιώνιο έληξε επίσης ισόπαλο χωρίς τέρματα (Λάρισα – Πανιώνιος 0-0), ενώ ισοπαλία, αλλά με γκολ, είχαμε και στο ματς που άνοιξε την αυλαία στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρας και στη Ξάνθη (Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 1-1).
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 1-1 (29′ Τσιλιανίδης-30′ Κάστρο)