Παπαδημούλης: H Ελλάδα δεν θα ξαναζήσει ποτέ την μνημονιακή ταπείνωση
Για ένα ακόμα βήμα εξόδου από τα μνημόνια κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Eurogroup.
Για ένα ακόμα βήμα εξόδου από τα μνημόνια κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Eurogroup στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
«Ένα ακόμη βήμα για την έξοδο από τα μνημόνια. Ετοιμάζουμε από τώρα το ελληνικό σχέδιο ανάπτυξης 2019-2023. Θα είναι η εγγύηση ότι η Ελλάδα δεν θα ξαναζήσει ποτέ την μνημονιακή οδύνη και ταπείνωση» αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης και προσθέτει «Πράσινο φως από το Eurogroup για τη δόση των 6,7 δισ. ευρώ».
Ένα ακόμη βήμα για την έξοδο από τα μνημόνια. Ετοιμάζουμε από τώρα το ελληνικό σχέδιο ανάπτυξης 2019-2023. Θα είναι η εγγύηση ότι η Ελλάδα δεν θα ξαναζήσει ποτέ την μνημονιακή οδύνη κ ταπείνωση. «Πράσινο φως από το Eurogroup για τη δόση των 6,7 δισ. ευρώ» https://t.co/PnhRLWk6J8
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας