Γιασικεβίτσιους: Υποφέρεις απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπήρξε ως αθλητής ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Ως προπονητής πια, της Ζαλγκίρις Κάουνας, ο Λιθουανός δεν σταματά να εκφράζει την απεριόριστη εκτίμηση που τρέφει για τους «ερυθρόλευκους», καθώς όπως ανέφερε μιλώντας για τον μεταξύ τους αγώνα της Ευρωλίγκας, είναι μια ομάδα την οποία για να νικήσεις πρέπει να υποφέρεις.
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπήρξε ως αθλητής ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Ως προπονητής πια, της Ζαλγκίρις Κάουνας, ο Λιθουανός δεν σταματά να εκφράζει την απεριόριστη εκτίμηση που τρέφει για τους «ερυθρόλευκους», καθώς όπως ανέφερε μιλώντας για τον μεταξύ τους αγώνα της Ευρωλίγκας, είναι μια ομάδα την οποία για να νικήσεις πρέπει να υποφέρεις.
«Ο Ολυμπιακός νίκησε και στα δυο παιχνίδια της εβδομάδας με τις δύο αγωνιστικές. Δεν χρειάζεται καν να συζητήσουμε το χαρακτήρα της ομάδας τους. Είναι στην ελίτ για αρκετά χρόνια, οι παίκτες τους έχουν κίνητρο και έχουν ξεπεράσει πεισματικά πολύ δύσκολες καταστάσεις», υπογράμμισε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
«Έδειξαν το επίπεδό τους απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς νίκησαν μία από τις καλύτερες ομάδες χωρίς να αγωνιστούν αυτοί οι παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα και απέναντί του πρέπει να είσαι έτοιμος να υποφέρεις», πρόσθεσε με έμφαση ο Γιασικεβίτσιους.
Αναφορικά με την τελευταία μεταγραφή της Ζαλγκίρις, τον Μπένο Ούντριχ, που δεν προλαβαίνει το αυριανό παιχνίδι, είπε: «Η μοναδική μου ανησυχία έχει να κάνει με τη φυσική του κατάσταση. Μου είπαν πως έχει δουλέψει σκληρά. Είναι όμως διαφορετικό να παίζεις «5 εναντίον 5″. Θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Έχουμε βρεθεί σε μία κατάσταση που μπορούμε να παλέψουμε για την είσοδο στα πλέι οφ».
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442