Στη Δυτική Αττική θα βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να κλείσει με την ομιλία του τις εργασίες του 8ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.
Ο πρωθυπουργός θα έχει σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Δασκαλάκης» της Ελευσίνας, στις 19:30, ενώ μισή ώρα νωρίτερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.